Testen van de 2BA Unifeed zoekmachine in combinatie met calculatie software

2BA DemoCalc is een voorbeeldprogramma dat de interactie tussen een calculatieprogramma en de 2BA datapool demonstreert. Het programma maakt hierbij gebruik van de 2BA Unifeed zoekmachine. Alhoewel DemoCalc (zoals de naam al aangeeft) geen écht programma is, toont het hoe data vanuit ‘Unifeed’ overgehaald kan worden naar een calculatieprogramma. DemoCalc maakt hiervoor gebruik van het interface type JSON (zie Unifeed – Parameters).

Functie

Allereerst dient er een koppeling met een 2BA gebruikersaccount tot stand te worden gebracht met behulp van de ‘settings’ tab. Vervolgens kan met behulp van de functietoets F2 de Unifeed zoekmachine worden aangeroepen om een product binnen de 2BA datapool te zoeken. Naast het zoeken naar product- en handelsgegevens kan optioneel (via de F3 toets) tevens de Calculatietijdnormen browser worden aangeroepen.

Overhalen artikeldata en tijdnormen

Zodra het artikel of tijdnorm is gevonden kan met de ‘Import’ button het artikel van de gewenste leverancier worden overgehaald naar DemoCalc. Hierbij wordt tevens de digitale ‘sleutel’ (GLN + artikelnummer) van het artikel overgenomen. Deze functie maakt gebruik van de uitgebreide webservices van 2BA. DemoCalc haalt ter demonstratie slechts een klein aantal velden over, maar is via Webservices uit te breiden naar alle product- en handelsdata zoals beschikbaar binnen het datamodel.

Ook in permanente modus

Binnen DemoCalc wordt Unifeed en de Calculatietijdnormen browser standaard via een pop-up (modal dialog) geopend. Middels het settings menu kunnen deze applicaties ook in de zogenaamde “continuous mode”, dus in een vast venster worden geopend.

Download DemoCalc

Let op!: De applicatie draait onder Windows XP en hoger. .NET Framework 4.0 of hoger is vereist. Tijdens het opstarten wordt de applicatie automatisch geactualiseerd naar de meest recente versie.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.