Wie zijn de aandeelhouders van 2BA?

Omdat goed beheer en een efficiënte exploitatie van het centrale artikelbestand belangrijk is voor alle partijen binnen de bedrijfsketen, kent 2BA een branche-brede eigendomsstructuur met de volgende aandeelhouders:

Installateurs

De grote en kleine installatiebedrijven worden vertegenwoordigd door Techniek Nederland. De middelgrote installateurs worden vertegenwoordigd door de inkoopcombinaties ETIC (Batenburg) en Coöperatieve Inkoopvereniging DGC U.A. (24 leden).

Techniek Nederland     ETIC     DGC      

Groothandels

Meer dan 90% van de installatiegroothandel is vertegenwoordigd via ECEG en TGF (de brancheorganisaties voor respectievelijk de elektrotechnische en werktuigbouwkundige groothandel).

ECEG staat voor Elektronische Communicatie Elektrotechnische Groothandel. De ECEG leden zijn:

Waldom Electronics EMEA     itsme     FDL     Isolectra     Kannegieter Electronica B.V.
                 
Oosterberg B.V.   Rexel Nederland B.V.   Schuurman Groothandel in Elektrotechniek   Solar Nederland B.V.   Technische Unie B.V.
                 
        5.	Office Cabling Systems B.V.        

TGF staat voor Technische Groothandelsfederatie ofwel de Nederlandse brancheorganisatie voor groothandelaren in sanitaire en centrale verwarmingsartikelen. 

De TGF leden zijn:

Galvano Groothandel B.V.     Gevier     Plieger B.V.     RHEINZINK Nederland / Wentzel B.V.
             
Schonkeren B.V.   Solar Nederland B.V.   Rensa verwarming & installatie   Technische Unie

Fabrikanten

Fabrikanten wordenfedet vertegenwoordigd door de FEDET, oftewel de Federatie Elektrotechniek. (Al zijn de ECEG en TGF administratief ook ondergebracht bij Fedet-groothandel, de fabrikanten hebben een eigen RvC lid).

2BA PARTNERS

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.