Wat biedt 2BA voor u als software leverancier?

2BA is dé neutrale datapool voor uitwisseling van product- en aanverwante handelsgegevens tussen fabrikanten, agenten, importeurs, groothandels, installateurs en andere technisch georiënteerde bedrijven. Deze uitwisseling vindt plaats via uniforme bestanden welke in de branche zijn bepaald volgens de standaarden van Ketenstandaard Bouw en Techniek. Daarnaast is de 2BA datapool ingericht volgens het ETIM classificatiemodel, dé internationale standaard in artikelclassificatie binnen (onder andere) de installatiesector.

Voor intern productmanagement (via PIM software) en het beschikbaar stellen van 2BA functionaliteit binnen de eigen (ERP en/of CAD) software van de data-afnemer werkt 2BA nauw samen met een aantal gerenommeerde en gespecialiseerde software partijen. Maar uiteraard worden ook andere software leveranciers in deze disciplines van harte uitgenodigd om te koppelen met de 2BA datapool. Navigeer via het side menu naar de voor uw bedrijf van toepassing zijnde nadere informatie.

2BA In cijfers:
  DATA
LEVERANCIERS
  INSTALLATEURS
WERKNEMERS
  SOFTWARE
LEVERANCIERS

Lijst met Software Partners

Ook geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een account aan waarna een medewerker van 2BA contact met u zal opnemen om een bezoekafspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en komen alle voor u relevante mogelijkheden van 2BA aan bod. 

Aanmelden

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij 2BA? Meldt u dan aan voor onze periodieke nieuwsbrief!

Interessegebied/sector

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek de voor u belangrijkste nieuwsfeiten van 2BA. U ontvangt hierna een email waardoor u uw gegevens kunt completeren en uw specifieke interessegebieden kenbaar kunt maken.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.