Database

Uw conditieregels worden versleuteld opgeslagen in een afgeschermde database binnen de 2BA Cloud-omgeving. Alleen gebruikers met een account binnen uw bedrijfsomgeving kunnen gebruik maken van deze database(s) en/of gegevens inzien. Afhankelijk van uw gekozen OCS abonnement kunt u eventueel meerdere databases aanmaken.

Na het aanmaken van een database kunt u de database toewijzen aan één of meerdere gebruikers met een account op 2BA. U kunt eventueel meerdere accounts aanmaken binnen de Bestand & Beheer omgeving. De nettoprijsinformatie welke wordt weergegeven is bepaald op basis van de condities uit de op dat moment gekoppelde database. Per gebruiker kan dus verschillende nettoprijsinformatie getoond worden.

De standaard database geldt voor iedereen waar geen uitzondering is ingesteld.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.