Imports

De functie [Imports] geeft een overzicht van de geïmporteerde conditieberichten. Elke importregel bevat detailinformatie over het geuploade en verwerkte conditiebericht.

De functie [Upload bestand] biedt de mogelijkheid om een conditiebericht te verzenden naar de Online Conditie Server. Wanneer een conditiebericht volledig geupload is, dan komt u automatisch in het “Import details” venster. Hier kunt u vervolgens de condities daadwerkelijk verwerken.

Let op! Met het importeren van nieuw conditiebericht worden alle eventueel bestaande condities van desbetreffende leverancier verwijderd (incl. handmatig aangemaakte condities!).

De volgende bestandsformaten worden ondersteund:

• ICC 1.1, met de bestandsextensie *.icc of *.txt
  • GS1 XML INSBOU003/004 Condities, met de bestandsextensie *.xml

Testbestanden:

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.