Belangrijke engineering voordelen voor Asset Owners, System Integrators en Machinebouwers

  • BF powered by YellaxBeefinity
  • Software partner
  • Via Webservices API
  • Sinds 2020

De gemiddelde electrical engineer is vandaag de dag erg veel tijd kwijt met het zoeken, selecteren en beheren van de benodigde elektrotechnische productinformatie. Deze administratieve werkzaamheden – want dat zijn het – leggen beslag op de tijd dat hij daadwerkelijk aan het ontwerpen is, precies hetgeen waar een engineer een engineer voor is. Doorgaans worden verschillende databases bijgehouden binnen organisaties, met veelal incomplete of foutieve productinformatie. Het resultaat? Een hoge beheertijd en hoge foutkans. Dat kan efficiënter, vindt men bij Yellax!

BeeFinity

Alle productdata zoeken vanuit één plek, uniform beheren en eenvoudig en eenduidig uitwisselen van deze data met andere systemen. Volgens deze uitgangspunten is Yellax in 2016 begonnen aan de ontwikkeling van haar softwareplatform BeeFinity. Met BeeFinity biedt Yellax een artikelbeheer-omgeving die specifiek bedoeld is om engineers en andere stakeholders (o.a. inkopers en werkvoorbereiders) bij asset owners, system integrators en machinebouwers te voorzien van kwalitatief goede artikeldata en zoveel mogelijk te ontzien in het beheer van deze data. Een classificatiemodel gehanteerd voor uniformiteit en co-creatie om gebruikers continu te voeden met verbeterde artikeldata, vormen binnen BeeFinity de kapstok om dit allemaal mogelijk te maken. Door efficiënt artikelbeheer levert het gebruik van BeeFinity deze bedrijven niet alleen belangrijke tijd- en kwaliteitswinst op, maar ook een enorm gemak in werkzaamheden wat volgens gebruikers het werkplezier verhoogt.

Productdata uit 2BA als basis

Om binnen BeeFinity steeds te kunnen beschikken over actuele, volgens ETIM geclassificeerde, uniforme productdata van fabrikanten van elektrotechnische materialen kent het BeeFinity productplatform een koppeling met 2BA. Zo wordt de database van de BeeFinity gebruiker op regelmatige basis automatisch ge-update met actuele product- en prijsinformatie uit de 2BA datapool.

Extra engineering informatie

Wat BeeFinity echter een specifieke tool voor engineers maakt is de mogelijkheid om grip te houden op de voor jouw organisatie relevante artikeldata, onder andere afkomstig uit 2BA. De afkomstige data vanuit 2BA is in BeeFinity te verrijken met extra elektrotechnische productkenmerken, omschrijvingen en vertalingen, zoals die voor engineers vaak benodigd zijn. We hebben het hier over kenmerken welke in principe niet door de fabrikant bij 2BA worden aangeleverd, zoals bijvoorbeeld:

  • Artikelcoderingen en (meertalige)productomschrijvingen naar eigen wens genereren;
  • Afmetingen van producten;
  • Warmtedissipatie/ verliesvermogen;
  • Bijlagen zoals datasheets, aansluithandleidingen en 3D macro’s

Deze data is vervolgens eenvoudig uit te wisselen naar de door jou gewenste doelsystemen binnen of buiten je organisatie, waarin artikeldata benodigd is. Bijvoorbeeld een ERP systeem, een CAD systeem zoals bijvoorbeeld EPlan of configuratiesoftware zoals Typical Manager.
Dankzij de samenwerking tussen Yellax en 2BA profiteren asset owners, system integrators en machinebouwers dus van het beste uit twee werelden!

Lees hier meer over BeeFinity en Yellax

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.