Nieuwsberichten voor deelnemers

Als deelnemer van 2BA ontvangt u op het emailadres van uw account voornamelijk data gerelateerde nieuwsberichten. Dit zijn berichten zoals nieuw deelnemende fabrikanten of groothandels maar ook berichten zoals GLN wijzigingen of assortimentswijzigingen. Wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste nieuwsfeiten van 2BA, schrijf u dan onderstaand in voor de periodieke nieuwsbrief.

Laden...
Titel Aanmaakdatum
Homepage small
UNIFORME OBJECTEN BIBLIOTHEEK
U, de UOB en 2BA: Samen werken aan de toekomst!

De Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) is een nieuw en baanbrekend CAD-platform voor de installatiebranche. Hiermee kan nu rechtstreeks vanuit de productdatabase van 2BA geselecteerde, specifieke productdata automatisch worden gekoppeld aan een generiek template CAD object.

Open Uniforme Objecten Bibliotheek

quality example small
Data Label
Uw product- en handelsdata steeds op koers

Het Data Label is een handig hulpmiddel bij het meten en optimaliseren van product- en handelsinformatie binnen de 2BA datapool. Waardoor afnemers deze informatie op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen vinden en in hun processen kunnen verwerken.

2BA logo

maritiem example small
SAMENWERKING WERPT VRUCHTEN AF
Ook de maritieme sector ontdekt steeds meer de voordelen van OMDS en 2BA

In samenspraak met de projectgroep OMDS is de productinformatie binnen de 2BA database inmiddels voor de maritieme maakindustrie uitgebreid met een aantal branche-specifieke productklassen en -kenmerken. 2BA biedt nu dus ook voor de maritieme bedrijfstak belangrijke efficiencyvoordelen!

OMDS  supported by:

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.