Beveiliging

Delen van uw gevoelige data zijn opgeslagen in de private cloud van 2BA. Beveiliging van deze dienst is essentieel. U wilt niet dat uw condities op straat of zelfs bij uw concurrent op tafel komen. “Uw bedrijfsomgeving”, waarin de condities en evt. externe accountgegevens opgeslagen zijn, is daarom een volledig eigen database waar andere accounts niet bij kunnen.

Bedrijfsdatabase

De condities worden opgeslagen in een eigen database. Deze database is niet gedeeld en niet toegankelijk voor andere bedrijven. Meerdere bedrijfsdatabases zijn mogelijk. Dit kan nuttig zijn voor test-/productieomgevingen of bijv. verschillende werkmaatschappijen met andere leveranciers / voorkeuren.

HTTPS / TLS

De communicatie via de interface van de Conditie Server, voor bijv. het uploaden van de condities gebeurt over een beveiligde https verbinding. (*1)

Logging

Elk request aan de Conditie Server wordt gelogd. Hierbij worden zowel de details van de aanvraag als de berekende resultaten opgeslagen. Hierdoor kunt u precies zien wat er gebeurt.

Backups

Uw database(s) worden elke dag gebackupped. Van deze backups bewaren we de laatste 7 dagen én daarnaast 1 backup per maand. Deze backups worden gemaakt om (systeem)crashes te kunnen overleven (*2)

Failover omgeving

De DaaS architectuur (online werken) van 2BA is zo ingericht dat het constant beschikbaar is op twee, geografisch gescheiden, locaties (Amsterdam en Alblasserdam). De Conditie Server maakt deel uit van de DaaS architectuur en is derhalve ook op deze twee locaties beschikbaar. De failover omgeving wordt eens per nacht up-to-date gebracht. 

 

(*1) Het gebruik van onze API, Unifeed kan over zowel http als https. Dit is een keuze die u zelf kunt maken of door uw softwareleverancier gemaakt is. Het gebruik van de webservices via http of https van uw leverancier via de Conditie Server is bepaald door de leverancier

(*2) Voor het terugzetten van een door ons gemaakte backup, op uw verzoek, wordt een bedrag van € 150 in rekening gebracht. U kunt echter uw eigen database(s) zelf backuppen en terugzetten via de functionaliteit die daarvoor geboden wordt. Voor het zelf backuppen / terugzetten worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.