Online Conditie Server

De Online Conditie Server biedt gebruikers de mogelijkheid om de door leveranciers beschikbaar gestelde brutoprijsinformatie op basis van overeengekomen condities om te rekenen naar nettoprijsinformatie. Hierdoor worden binnen bijvoorbeeld Unifeed naast de algemene handelsinformatie, als minimale bestelhoeveelheid, stapgrootte en het aantal gebruikseenheden en brutoprijs, ook de eigen netto inkoopprijzen getoond.

De Online Conditie Server wordt gehost via een beveiligde omgeving binnen de cloud van 2BA.

Stappen:

  1. Ga naar https://ocs.2ba.nl (Let op! Om een database te starten dient u te beschikken over het ‘superuser’ recht).
  2. Kies [Nieuwe database aanmaken] en geef de gewenste database naam op en kies [Opslaan].
  3. Hierna kunt u conditiebestanden inlezen, handmatig conditieregels aanmaken of indien de leverancier dit ondersteunt, realtime voorraad en nettoprijsinformatie inschakelen.

Bij iedere functie binnen de Online Conditie Server is, waar nodig, een toelichting beschikbaar via de knop [Help].

Het gebruik van de Online Conditie Server is als light versie inbegrepen bij een abonnement op 2BA. Wanneer u meer geavanceerde mogelijkheden zoals meerdere databases, logging en uitgebreide backup mogelijkheden wenst, dan kunt u een betaald abonnement aanschaffen. Kijk hier voor  tarieven en meer informatie.

Beveiliging

Natuurlijk zijn uw kortingsbestanden in deze beveiligde data omgeving goed beveiligd. De beveiliging wordt bijvoorbeeld periodiek door een onafhankelijk instituut getest.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.