Wat biedt 2BA?

Voor u als installateur / verwerker

Calculatietijdnormen gekoppeld aan productdata

Techniek Nederland

TechniekNederlandDe calculatietijdnormen van Techniek Nederland bieden per fabrikantproduct de genormeerde bewerkings- en/of montagetijd in manuren, om op basis hiervan een (tijds)calculatie te kunnen onderbouwen. DeTechniek Nederland calculatietijdnormen zijn nauwkeurig en gedetailleerd door tijdnormspecialisten uit de branche samengesteld. Binnen deze tijdnormen wordt tevens rekening gehouden met omgevingsfactoren zoals nieuwbouw, bestaande bouw en repeterende of eenmalige installatiewerkzaamheden.

Calculatietijdnormen met productkoppeling via 2BA

Waar mogelijk heeft 2BA op haar beurt deze calculatietijdnormen gekoppeld aan de ETIM productklassen. Onder voorwaarde dat producten in een ETIM productklasse zijn ingedeeld en bij deze productklassen tevens Techniek Nederland tijdnormen bekend zijn, kunnen deze normen binnen 2BA automatisch worden weergegeven bij het product. Hiermee wordt de calculator in staat gesteld om, naast de netto kostprijs van het product, óók de genormeerde montagetijd en de daaraan verbonden kosten snel te berekenen. 

2BA biedt voor de calculator een tweetal mogelijkheden voor gebruik van de calculatietijdnormen gekoppeld aan producten:

  • Binnen de 2BA Unifeed zoekmachine. Hierbij wordt bij een gevonden product de relevante montagetijdnorm getoond. Klik hier voor een impressie.
  • Via diverse softwarepakketten voor (o.a.) installateurs waarbinnen de Calculatietijdnormen, Webservices of de 2BA Unifeed module voor calculatietijdnormen worden ondersteund.

De volgende softwareleveranciers ondersteunen reeds de calculatietijdnormen webservices of Unifeed module:

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2BA B.V

Energieweg 3
3542 DZ Utrecht
+31 88 222 00 00
info@2ba.nl

Word lid van onze community