Efficiënte data ontsluiting

De 2BA datapool bevat inmiddels miljoenen technische handelsproducten van ruim 1.200 producenten, waarvan de product- én handelsdata periodiek door meer dan 500 fabrikanten en 150 groothandels actueel worden gehouden. Echter heeft u niet de behoefte om al deze beschikbare data over te halen naar uw softwarepakket. Uw wilt slechts de data ontvangen van de leveranciers waarmee u zaken doet.

  UNIFORME
& ACTUELE ARTIKELEN
  UNIFORME
& ACTUELE PRODUCTEN
  DATA
LEVERANCIERS
  SOFTWARE
LEVERANCIERS
  INSTALLATEURS
WERKNEMERS

Om de gewenste data over te halen naar uw software kent 2BA de volgende mogelijkheden:

  • In bestandsvorm (‘in batch’) via periodieke downloads
  • Realtime via de 2BA Unifeed zoekmachine
  • Realtime vanuit de eigen applicatie met behulp van Webservices

In bestandsvorm (‘in batch’) via downloads

Om de gewenste data in bestandsvorm te ontvangen heeft 2BA een zeer geavanceerde tool ontwikkeld: het 2BA Selectieprofiel. Met behulp van het Selectieprofiel legt u vast van welke leverancier(s) u de data wenst te ontvangen. Naast de keuze van leveranciers kunt u per leverancier ook nog eens een verfijning aanbrengen, onder meer op specifieke ETIM producklasse(n), kortingsgroepen of ranges van artikelcodes. Ook geeft u hierbij aan in welk uitwisselformaat* u de gelecteerde data aangeleverd wilt krijgen, in welke frequentie u de uitvoer wenst te ontvangen of dat u slechts de mutaties of een complete uitvoer wenst. U kunt uiteraard uw eenmaal geconfigureerde selectieprofiel binnen de MY beheeromgeving zelf op ieder moment uitbreiden en/of wijzigen.

* Stem het uitwisselformaat af met uw software leverancier.

Realtime via de 2BA Unifeed zoekmachine

Ook genoemd Data As A Service (DAAS) of Open Catalogue Interface (OCI): 2BA biedt een op ETIM gebaseerde zoekmachine; Unifeed. Unifeed biedt de mogelijkheid tot het zoeken, vinden en overhalen van product- en handelsinformatie binnen de gehele datapool. Unifeed werkt in combinatie met Webservices en ondersteunt het overhalen naar lokale omgevingen op basis van zowel enkelvoudige als meervoudige selecties. De gevonden informatie kan (mits het lokale softwarepakket dit ondersteunt) rechtstreeks worden toegepast in de eigen ERP software (calculatie, werkvoorbereiding, inkoopbestelling) of CAD omgeving.

Realtime vanuit de eigen applicatie met behulp van Webservices

Naast het aanroepen van de zoekmachine Unifeed kan de zoekfunctionaliteit ook geimplementeerd worden via Webservices. De 2BA Webservices zijn elementaire, lichtgewicht en snelle services om uw systemen te laten integreren met de 2BA-database. Wij bieden diensten aan om onze database te doorzoeken, product- of artikeldetails op te halen en diensten om bijvoorbeeld uw selectieprofielen automatisch te downloaden.

Wij bieden onze diensten aan via JSON (Rest services) en SOAP (XML service).

Lees meer
Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.