CAD leveranciers

Grotere opdrachtgevers in met name de bouw- en installatiesector vragen om asset management, informatie en inzicht. Vanuit wet- en regelgeving moeten steeds meer gegevens van de verwerkte producten worden vastgelegd in opleverdocumenten, beheer-software en de zogenaamde ‘digital twin’ van het opgeleverde gebouw. Bovendien willen installatiebedrijven de volgende stap zetten naar slimmer en efficiënter bouwen, onderhouden en beheren. Dit alles kan alleen met gestandaardiseerde data die kan worden gedeeld tussen alle partijen in de keten, ongeacht het softwareplatform waarmee wordt gewerkt.

Hiervoor is binnen de installatiebranche de Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) ontwikkeld. Als CAD leverancier kunt u een slimme UOB plug-in in uw software ter beschikking stellen. Deze plug-in stelt de modelleur in staat om fabrikantgebonden 3D-objecten te genereren op basis van een door ETIM gedefinieerd template object, te combineren met de geometrische data (ETIM-MC) van de fabrikant. De modelleur beschikt dan over fabrikant-specifieke 3D CAD-llibraries, real-time gegenereerd via de 2BA datapool!

Naar www.openuob.nl  CAD partners overzicht

Initiatiefnemers UOB:

Initiatiefnemers UOB

Geïnteresseerd?

Natuurlijk is er nog veel meer af te stemmen tussen u als mogelijke partner en 2BA. Meld u daarom aan, waarna een medewerker van 2BA contact met u zal opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek komen alle mogelijkheden van 2BA aan bod en kan er eventueel al een route bepaald worden om aan te sluiten als 2BA partner.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.