ERP Softwareleveranciers

2BA biedt diverse mogelijkheden om product- en aanverwante handelsdata en eventueel calculatietijdnormen van Techniek Nederland beschikbaar te stellen aan gebruikers van uw applicatie(s), te weten:

  • Directe koppeling via Webservices (SOAP én JSON)
  • Integratie van de 2BA Unifeed waarbij product- en/of handelsdata direct kan worden overgenomen
  • Downloaden van datasets via de meest recente uitwisselformaten, al dan niet geautomatiseerd via Webservices
In batch of realtime? Aan u de keus!

Product- en bijbehorende handelsgegevens (zoals prijs, verpakkingsvormen en voorraden) kunnen vanuit de 2BA database via periodieke downloads in de ERP software van installatie- en montagebedrijven worden ingelezen. Daarnaast ondersteunt een groeiend aantal softwarepartijen de door 2BA ontwikkelde Unifeed zoekmachine. Hiermee heeft de gebruiker de mogelijkheid om vanuit zijn/haar eigen software online te zoeken in de 2BA datapool en de geselecteerde artikelen hierin direct over te nemen. Ook hier biedt de filtermogelijkheid op ETIM productklassen en/of kenmerken een belangrijk handvat om steeds snel tot het juiste product te komen.

Ook kan door fabrikanten en groothandels vanuit hún ERP pakket artikeldata worden aangeleverd voor publicatie via 2BA. Het te exporteren bestand dient hiervoor in DICO (voorheen Sales005) of BMEcat formaat bij 2BA te worden ge-upload.

Overzicht ERP Softwarepartners

Geïnteresseerd?

Natuurlijk is er nog veel meer af te stemmen tussen u als mogelijke partner en 2BA. Meldt u daarom aan, waarna een medewerker van 2BA contact met u zal opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek komen alle mogelijkheden van 2BA aan bod en kan er eventueel al een route bepaald worden om aan te sluiten als 2BA partner.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.