Klantcase

Bluace

Bluace biedt totaaloplossingen om al uw bedrijfsprocessen te administreren en te optimaliseren. We zijn uiterst bekend met de service en installatiebranche en zakelijke dienstverleners.

Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis bekijken we graag hoe onze service en onderhoud software u kan helpen om op een efficiënte wijze uw werkprocessen uit te voeren. Onze software is gebaseerd op een van de meest betrouwbare platformen van dit moment:

Microsoft Dynamics 365, een cloud-oplossing die ervoor zorgt dat u altijd van het systeem gebruik kan maken, op kantoor, thuis en onderweg. De werkwijze die we bij Bluace hanteren is doelgericht. We geven een eerlijk advies en draaien er niet graag omheen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bluace  |  software partner ERP  |  webservice integratie | sinds april 2021

Wat is de voornaamste reden waarom jullie de samenwerking met 2BA zijn aangegaan?

Met name de service & installatiebranche heeft dagelijks te maken met artikelen en bijbehorende artikelinformatie van verschillende leveranciers.

2BA is in onze ogen de onmisbare toevoeging om artikelbeheer eenvoudig te houden dankzij altijd up to date artikelinformatie en prijsinformatie, waardoor de gebruiker veel tijd bespaart en niet meer werkt met oude, verkeerde prijzen en/of informatie.

Wat biedt de 2BA koppeling extra voor jullie doelgroep/klanten?

De 2BA Connector applicatie van Bluace koppelt de 2BA datapool en uw Business Central omgeving.

Zo is benodigde artikelinformatie altijd direct beschikbaar. Gebruikers hoeven dus niet langer tussen verschillende schermen te wisselen.

Hoe bieden jullie de 2BA koppeling aan?

De 2BA koppeling is een end-to-end applicatie van Bluace voor Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Op korte termijn kunnen Business Central gebruikers de 2BA Connector app downloaden in de Microsoft AppSource. Via de AppSource hebben gebruikers ook de mogelijkheid om de applicatie 30 dagen gratis te proberen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over hoe de service en onderhoud software van Bluace u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Demonstratie video’s
Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.