Stappenplan groothandel

Op weg naar optimale datakwaliteit via 2BA

Gemeenschappelijke visie

2BA wil graag zo goed mogelijk blijven voldoen aan de steeds zwaarder wordende eisen van haar data-afnemers. Dus zowel ook van u als groothandel én van úw klanten. Dit kan echter alleen wanneer producenten en groothandels hun data volgens een gemeenschappelijke visie bij 2BA aanleveren. Met dit stappenplan als leidraad voor de levering van uw productgerelateerde handelsgegevens komt 2BA hieraan voor u tegemoet.

Te volgen stappen

Uiteraard wordt u door 2BA begeleid bij het nemen van onderstaande stappen voor het aanbieden van uw product- en handelsinformatie aan de 2BA datapool. Hiervoor worden de volgende stappen samen met u genomen:

Om uw handelsdata te publiceren zijn diverse aanleverroutes mogelijk. In het kort ziet het aanleverproces er als volgt uit:

  1. Aanleveren van productgerelateerde handelsgegevens
  2. Controle van gegevens via verwerkingsrapportage
  3. Vrijgeven/afkeuren verwerking voor online publicatie
Data verantwoordelijkheid

Digitale product- en prijsinformatie neemt een steeds belangrijker plaats in binnen de bedrijfsprocessen van uw afnemers en vereist daarom de nodige aandacht. U bent als dataleverancier bron van uw eigen data zoals deze via de 2BA datapool wordt gedistribueerd. 

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.