Klantcase

Groothandel Elektrobode

Groothandel Elektrobode (Alfana) zet artikelen uit 2BA direct door naar haar webshop

Met meer dan 500.000 elektrotechnische producten is Elektrobode uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van elektrotechnische producten, nadat het in 2007 met hun eigen webshop begon.

Door de jaren heen is het assortiment verder en verder uitgebreid, heeft het bedrijf deskundige medewerkers in dienst gekregen en kunnen de meest voordelige prijzen gehanteerd worden

Groothandel Elektrobode | data-afnemer | via webservices | sinds 2016.

ETIM productkenmerken: Voor meerdere doeleinden beschikbaar

Door ETIM (ETIM Technisch Informatiemodel) zijn per productklasse specifieke, technische productkenmerken gekoppeld.

Deze kenmerken worden door de fabrikant per product bij 2BA aangeleverd ten behoeve van een correctie en volledige opname in de 2BA database.

Aan de productinformatie van de fabrikant kunnen groothandels vervolgens hun handelsinformatie koppelen (prijs, verpakkingseenheid, levertijd etc.).

Technische productkenmerken nu óók in de webshop!

Gemak dient de mens… Omdat alle product- én handelsinformatie toch al in 2BA ligt opgeslagen maakt Elektrobode hier dankbaar gebruik van om (op basis van downloads uit 2BA) hiermee óók meteen haar eigen webshop te vullen en te updaten. Recentelijk is hierin door Elektrobode nog een extra stap gezet, door nu ook alle ETIM productkenmerken uit 2BA naar de webshop over te nemen. Hierdoor ontvangt de webshopbezoeker dus voortaan exact dezelfde productinformatie als de installateur die artikelen van Elektrobode via de 2BA Unifeed zoekmachine opvraagt.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.