Handleiding selectieprofiel NOT-regels

Voor uw selectieprofiel kunt u NOT-regels opgeven die vergelijkbaar zijn met gewone selectieprofielregels. Waar een gewone selectieprofielregel data kan selecteren, zal een NOT-regel juist de gevonden artikelen filteren uit het eindresultaat. NOT-Regels voor een leverancier kunnen daarom alleen gebruikt worden als er ook gewone selectieprofielregels voor de betreffende leverancier zijn opgegeven.

Voorbeeld 1

Een assortiment waarbij alle artikelrecords die een kortingsgroep hebben beginnend met 13 zijn uitgesloten (Technische Unie als voorbeeld).

Selectieprofiel TU Notregel XL

Klik hier boven voor een grote afbeelding

  1. Voeg een selectieregel toe met het gehele assortiment van de Technische Unie (“Assortiment” op “Alles”).
  2. Vervolgens voegt u een nieuwe selectieregel van de Technische Unie toe aan en kiest u bij assortiment: “Uitgebreide filtering”.
  3. Voer bij “Kortingsgroep” de gewenste waarde in “13*”
  4. Activeer eveneens de optie “Ingestelde filtering behandelen als NOT-regel.”

 Selectieprofiel Notregel

Voorbeeld 2

Een assortiment waarbij alle artikelrecords die een kortingsgroep hebben beginnend met 13 (13*) zijn uitgesloten, aangevuld met een assortiment waarbij alle artikelen waarbij de kortingsgroep begint met A of B, tenzij de artikelcode begint met P230* (Technische Unie en Bailey Electric en Electronics als voorbeeld).

SelectieprofielBailey Notregel XL

Klik hier boven voor een grote afbeelding

Bovenstaand voorbeeld is als volgt uitgebreid:

  1. Voeg een selectieregel toe met het een gefliterd assortiment van de Bailey Electric en Electronics (“Assortiment” op “Uitgebreide filtering”).
  2. Voer bij “Kortingsgroep” de gewenste waarde “A*;B*” in
  3. Vervolgens voegt u een nieuwe selectieregel Bailey Electric en Electronics toe aan en kiest u bij assortiment wederom: “Uitgebreide filtering”.
  4. Voer bij “Artikelcode” de gewenste waarde “P230*” in
  5. Activeer eveneens de optie “Ingestelde filtering behandelen als NOT-regel.”

 

 

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.