Via SFTP Protocol

Voor het aanleveren van datasets gaat de voorkeur uit naar aanlevering via het SFTP protocol.

Account

Wanneer de datasets via SFTP aangeboden gaan worden dan is hier een SFTP account nodig. Het SFTP account is een bedrijf breed account die gekoppeld dient te worden aan een bestaand gebruikersaccount met de rol ‘Data upload’. Dit gekoppelde account zal de e-mailberichten ontvangen omtrent de verwerkingen. Denk hierbij aan het verwerkingsrapport, eventuele interactieve controles en de berichten om de dataverwerking goed of af te keuren.

Gebruikersaccounts met de rol ‘Superuser’ kunnen via de My omgeving, binnen het menu [Mijn bedrijf], [SFTP instellingen], een SFTP account instellen/activeren.

Het SFTP-account is een op zichzelf staand account omdat deze bijvoorbeeld in de exportfunctie van PIM software geïntegreerd is, of in eigen scripts kan opgenomen worden. Een bijkomend voordeel is dat het SFTP account kan worden overgedragen naar een ander account en dus de credentials van het SFTP account ongewijzigd blijven.

Credentials
  • Serveradres: sftp.2ba.nl
  • Loginnaam: {de door het systeem gegeneerde gebruikersnaam}
  • Wachtwoord: {de door het systeem gegeneerde wachtwoord}
  • Poort: 22

 

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.