Maasland Groep behaalt triple plus op Data Label

Maasland groep is een leverancier en fabrikant van toegangscontrole producten, waaronder elektrische sloten, toegangscontrolesystemen, scharnieren en deurautomaten.

We importeren producten van over de hele wereld en bedienen voornamelijk elektrotechnische groothandels, elektrotechnische installateurs en ijzerwarenhandels.

Sinds onze oprichting in 1986 zijn we gestaag gegroeid en stellen we onze product- en handelsinformatie beschikbaar via de 2BA datapool.

  • Type deelnemer: Fabrikant
  • Dataleverancier sinds 2010
  • Datapublicatie via: DICO SALES005 formaat
  • Assortiment: circa 2300 producten
Digitale informatie is key

Maasland Groep, leverancier en fabrikant van toegangscontrole producten stelt inmiddels ruim dertien jaar de product- en handelsgegevens van haar assortiment beschikbaar via de 2BA datapool.

Een toen weloverwogen besluit gezien hun grote hoeveelheid klanten, voornamelijk elektrotechnische groothandels, elektrotechnische installateurs en ijzerwarenhandels, ook al met 2BA werkten

Maasland ziet de groeiende vraag naar digitale informatie en erkent het belang van actuele en kwalitatieve data in de gehele bedrijfskolom.

Niels Claus, databeheerder bij Maasland Groep:

Op dit moment hebben we de triple plus status bereikt voor het Data Label groothandel. Iets wat een serieuze aanpak vraagt. Voorheen deed ik deze werkzaamheden erbij maar inmiddels is mijn agenda volledig geblockt. Ook al hebben we de triple status behaald, betekent dit niet dat we klaar zijn.

Eigenlijk is dit nog maar het begin, de volgende stap is het uitbreiden van de bijlagen zoals certificaten, handleidingen en schema’s en natuurlijk blijft het actueel en volledig houden van de ETIM data altijd een punt van aandacht. Met 2BA hebben we een goede aansluiting met onze markt.”

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.