2BA Logo-Deeplink contract

 

Type contract + aantal medewerkers

Jaartarief 2024 (ex. BTW)
Wel lid FEDET
Jaartarief 2024 (ex. BTW)
Geen lid FEDET
2BA Logo-Deeplink € 1.957,55 € 2.303,00
  2BA & ETIM Combi < 30 medewerkers € 2.510,05 € 2.953,00
  2BA & ETIM Combi 30-50 medewerkers € 3.077,85 € 3.621,00
  2BA & ETIM Combi > 50 medewerkers € 3.924,45 € 4.617,00
  Lidmaatschap bij FEDET geeft recht op 15% korting op het tarief. Let wel er wordt geen korting over korting berekend.

 

Aanvullende contracten

Jaartarief 2024  (ex. BTW)

Opmerking

2BA Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB)€ 4.605,00€ 5.000,00 opstartkosten (eenmalig)

KetenstandaardHet 2BA Logo-Deeplink contract bevat ook het basis lidmaatschap van Ketenstandaard Bouw en Techniek. Hierdoor krijgt u toegang tot mijn.ketenstandaard.nl en wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom digitale standaarden met in het bijzonder ETIM.

Het 2BA Logo-Deeplink contract biedt de volgende mogelijkheden:
 • Voorlichting en support bij eerste aanlevering
  Wat wordt er van uw relaties verwacht en met welke spelregels dient u rekening te houden. Wanneer u heeft besloten om uw assortiment uniform en actueel beschikbaar te stellen voor uw afnemers gaat er altijd een uitgebreide on boarding periode aan vooraf waarbij de nodige ondersteuning kunt verwachten van uw vaste contactpersoon bij 2BA.

 • Nieuwsbericht bij eerste publicatie van de data.
  Wanneer uw data van voldoende niveau is om voor de eerste keer te publiceren dan worden alle 2BA deelnemers middels een nieuwsbericht, aangevuld met uw bedrijfspresentatie op de hoogte gesteld. Daarnaast wordt de LinkedIn community op de hoogte gesteld. Uiteraard ligt het succes van de beschikbaarheid ook in de handen van uw eigen marketing afdeling.

 • De dataleverantie met rapportages en distributie, ongeacht frequentie en volume van aanlevering
  Het is van groot belang dat uw ‘digital twin’ altijd actueel en zo volledig mogelijk voor uw relatie beschikbaar is. Er is geldt daarom geen maximum op het actualiseren of toevoegen van data. Bij iedere datapublicatie ontvangt u een uitgebreide rapportage om uw data naar een optimaal niveau te brengen.

 • Tonen van thumbnails bij uw producten binnen 2BA zoekmachine Unifeed
  Vanuit uw productdata wordt er automatisch een thumbnail van de eerste afbeelding gecreëerd zodat uw product optimaal gepresenteerd wordt binnen de 2BA zoekmachine Unifeed.

 • Jaarlijks kwaliteitsonderzoek, afnemersstatistieken en kwartaalrapportages
  Ieder kwartaal ontvangt u een voortgangsrapportage van de beschikbare data op 2BA daarnaast vind er jaarlijks een voortgangsgesprek plaats om uw data naar het hoogste niveau te brengen.

  • Presentatiepagina
   Met de presentatiepagina brengt u uw bedrijf beter onder de aandacht bij de data-afnemers van 2BA. Hiermee kunt u uw bedrijf presenteren maar ook uw leveringsprogramma, leveringsvoorwaarden, accountmanagers, etc. presenteren.

  • Bedrijfslogo
   Binnen Unifeed en het overzicht van dataleveranciers bent u direct herkenbaar met uw bedrijfslogo.

  • Deeplinks
   Zowel bij een product- als handelsrecord is er de mogelijkheid tot het communiceren van een deeplink. Een deeplink kan bijvoorbeeld een URL zijn naar uw een specifieke productpagina binnen uw website, webwinkel of online catalogus.

  • Productreferenties of -relaties (koppelrecords)
   Productreferenties of -relaties zijn een van de eerste behoeften die ontstaan in de vorm van crossselling. U moet hierbij denken aan referenties als; dit product past op…, hoort  bij…, is onderdeel van… 

  • Bijlagen (digital assets)
   Productrecords kunnen verrijkt worden met diverse bijlagen, oftewel digital assets. Onder digital assets worden bestanden verstaan als afbeeldingen, multimedia of content. Niet alleen installateurs maar ook groothandels hebben hedendaags grote behoefte aan complete en uitgebreide productinformatie van uw producten.

  • Data-statistieken en afnemers interesse
   Het statistiekenoverzicht geeft inhoudelijk inzicht in de kwaliteit van uw data. Met dit waardevolle overzicht kunt u uw data, ook binnen uw organisatie, naar een hoger niveau brengen. Met het overzicht afnemers interesse heeft u inzage welke organisaties geïnteresseerd is in de product- en handelsdata van uw organisatie. Naast uw reguliere afnemers heeft u dus ook uw potientiële doelgroep in beeld!

  • Nieuwsbericht
   Op het moment dat uw leveringsprogramma de datakwaliteit heeft die de branche verwacht wordt u data opgenomen in de datapool. Op het moment van online gaan wordt er een nieuwsbericht naar alle deelnemers van 2BA gestuurd. Met dit nieuwsbericht komt uw organisatie én leveringsprogramma opnieuw onder de aandacht bij de branche!

  Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van 2BA van toepassing. Tarieven per jaar.  De tarieven 2024 zijn geïndexeerd met 6,1%. Voor het aantal medewerkers wordt gekeken naar de gehele organisatie als som van de formatie in FTE en de gemiddelde grootte van de flexibele schil.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.