Netto prijzen en online voorraadinformatie voor uw afnemers

Als leverancier communiceert u via 2BA de brutoprijsinformatie van uw producten in combinatie met bijhorende kortingsgroep(en). Via een apart kortingsbestand informeert u uw klanten welke korting bij welke kortingsgroep behoort. Ten behoeve van uw afnemers heeft 2BA  de Online Conditie Server ontwikkeld. Een beveiligde omgeving, waar de klant per leverancier de ontvangen kortingsbestanden kan inlezen. Hierdoor kan iedere afnemer over zijn eigen nettoprijzen beschikken en kunnen deze worden overgehaald naar bijvoorbeeld zijn calculatie of inkoopsysteem.

Realtime prijs- en voorraadinformatie via Webservice koppeling

Naast het inlezen of handmatig invoeren van kortingsafspraken ondersteunt de OCS ook realtime voorraad- en nettoprijsinformatie via Webservice koppelingen. Hiermee krijgt een gebruiker via de 2BA Unifeed zoekmachine direct inzichtelijk of het artikel op voorraad is. Het gecombineerd tonen van zowel het actuele aantal (of voorraad beschikbaar ja/nee) als de netto inkoopprijs behoort ook tot de mogelijkheden.

Indien u als leverancier zelf al over een voorraad en/of nettoprijs Webservice beschikt (bijvoorbeeld voor voorraadinformatie binnen de eigen webwinkel of productcatalogus) of voornemens bent deze te gaan ontwikkelen, dan kan deze worden gekoppeld aan de Online Conditie Server van 2BA.

Bekijk hier de leveranciers met een Webservice koppeling:

Leveranciers met voorraadinformatie Leveranciers met nettoprijsinformatie
 

Met of zonder authenticatie

Uiteraard kan uw voorraad als nettoprijs Webservice op basis van authenticatie plaats vinden. Afhankelijk van uw eigen Webservice is authenticatie mogelijk op basis van gebruikersnaam en wachtwoord en eventueel uitgebreid met het debiteurennummer van uw afnemers.

Direct aansluiten

Beveiliging

Natuurlijk zijn uw kortingsbestanden in deze beveiligde data omgeving goed beveiligd. De beveiliging wordt bijvoorbeeld periodiek door een onafhankelijk instituut getest.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.