Martin Kaiser behaalt triple plus op Data Label

Martin Kaiser GmbH & Co KG., producent van elektrotechnische artikelen, levert haar producten wereldwijd. Al sinds de oprichting in 1939 ligt de focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie en onveranderd ‘Made in Germany’.

Martin Kaiser GmbH & Co.KG heeft onlangs haar assortiment verder aangevuld met uitgebreide handelsgegevens en daarmee de triple plus status bereikt op het Data Label groothandel, inkoop en calculatie; een indrukwekkende prestatie.

  • Type deelnemer: fabrikant
  • Dataleverancier sinds: 2021
  • Datapublicatie via: DICO SALES005
  • 2BA Software partner: Skwirrel
Hoog kwaliteitsniveau

Martin Kaiser GmbH streeft altijd naar een hoog kwaliteitsniveau voor hun producten en dit was ook direct de maatstaf voor de aan te leveren data.

Het hele traject nam weliswaar meer tijd in beslag dan verwacht, maar kon succesvol worden afgerond mede dankzij de uitstekende ondersteuning van onze PIM leverancier Skwirrel en 2BA.

Nu met het toevoegen van de handelsgegevens hebben zij direct de triple plus status behaald en kunnen ze zich met trots 2BA partner noemen!

Door de digitale beschikbaarheid van het volledige standaardassortiment, inclusief uitgebreide productdata, verwachten zij hun relaties beter en efficiënter te kunnen ondersteunen in hun commerciële activiteiten richting haar afnemers.

Bovendien kunnen zij de ‘digital twin’ van nieuwe producten veel sneller voor de markt beschikbaar stellen.

Beeldmateriaal: Martin Kaiser
Beeldmateriaal: Martin Kaiser
Jan van Ee van RDV Techniek BV, de Nederlandse vertegenwoordiging van Martin Kaiser:

De wens voor beschikbaarheid van ons, volgens ETIM geclassificeerde, assortiment via de 2BA datapool kwam geregeld langs in gesprekken met onze trouwe afnemers in Nederland. Binnen Europa pioniert Nederland op het gebied van digitale data en mede om die reden was de keuze voor 2BA snel gemaakt.

Uitbreiden

Binnenkort zal de digitale data ook beschikbaar worden gesteld in de andere afzetmarkten van Martin Kaiser, dit is dankzij de ETIM classificatie nu zeer snel te realiseren. Ook wordt het assortiment verder gecompleteerd en zal de data worden uitgebreid met onder meer productreferenties en zo gewenst met extra bijlagen.

Met de nieuwe samenwerking met 2BA zet Martin Kaiser een grote stap voorwaarts op het gebied van digitale data en positioneert zich als een betrouwbare en innovatieve partner voor haar klanten in Nederland en daarbuiten.

Wat biedt 2BA voor u als Installateur Wat biedt 2BA voor u als Groothandel Wat biedt 2BA voor u als Fabrikant Wat biedt 2BA voor u als Software Partner
This site is registered on wpml.org as a development site.